Cultuurplatform Pijnacker Nootdorp stellen zich graag voor aan u en gaan met u in gesprek over cultuur in onze gemeente.

Gemeente Pijnacker Nootdorp heeft dit jaar de eisen versoepeld voor de subsidieregeling Stimuleringsfonds particulier initiatief. Veerle Leenhouts, beleidsadviseur van de gemeente zal hierop een korte toelichting geven en beantwoord graag jullie vragen hierover. Het Cultuurplatform acht het van belang dat deze subsidie daadwerkelijk gaat worden ingezet en hoopt dat tijdens het Cultuurcafé bestaande en nieuwe initiatieven hun weg vinden naar deze regeling. Als wij daarbij hulp kunnen bieden dan doen we dat graag.

We vinden het ook belangrijk om ondernemers en culturele partijen met elkaar in contact te brengen. Beiden dragen bij aan een aantrekkelijke leefomgeving en vestigingsklimaat. Cultuurplatform wil de dialoog tussen beide partijen stimuleren. Hoe ontwikkelt cultureel ondernemerschap zich binnen onze gemeente: wat kunnen we voor elkaar betekenen en hoe kunnen we elkaar versterken?

Eigenaar en creative director Jeroen Wielaard van reclamebureau Just  in Leiden investeert veel in cultuur en krijgt daar ook veel voor terug. Als commercieel ondernemer zoekt hij graag de connectie met cultuur en zal zijn ervaringen met ons delen tijdens het cultuurcafé .

Daarna bent u hopelijk zo geïnspireerd dat het tijd is voor een borrel om na te praten en te netwerken!

Wij stellen het op prijs als u zich voor 27 maart aanmeldt op cultuurplatformpn@hotmail.com

 

4 april 2017

Aanvang: 19.30 uur

Café de Guyter

Stationsstraat 53 Pijnacker